Hinnasto ja palvelut

Yksityishammaslääkärin lähetteellä Kela-korvaus
Emme peri toimistomaksua!

Muistathan hoitaa peruutuksen ajoissa – peruuttamattomasta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta!

Suun ja hampaiden terveystarkastus

35€ - kelakorvauksella 27€

Hampaiden ja kiinnityskudosten sekä suun limakalvojen ja kielen terveydentilan arvionti, ei sisällä suun sairauksien diagnooseja eikä rtg-kuvia.

Suun kotihoidon ohjaus, ravintoneuvonta sekä hoitotuotteiden – ja välineiden opastus – sisältyy hoitokäynteihin
valitsemme juuri sinulle sopivat puhdistusmenetelmät ja-välineet.

Soodapuhdistus

70€, kelakorvauksella 60€

Soodapuhdistus on tehokas tapa puhdistaa hampaiden pinnat bakteeripeitteistä ja värjäytymistä. Hampaan pinta kirkastuu ja sen oma luonnollinen väri tulee esille. Mahdollinen hammaskivi on puhdistettava ennen soodapuhdistusta.

Puudutus

6-24€ - kelakorvauksella 3-12€

Hoito pyritään toteuttaman mahdollisimman kivuttomasti. Tarvttaessa käytetään pintapuudutetta. Mahdollisuus myös paikallispuudutukseen( puudutusaine pistetään toimenpidealueelle).

Hammaskorun kiinnitys tai poisto

40€

Hampaalle täysin vaaraton, kun sen tekee alan ammattilainen, kiinnitykseen tarkoitetuilla aineilla ja välineillä. Voidaan halutessa poistaa, ei jätä hampaaseen jälkiä.

Pinnoitus

40€
Puhkeavan hampaan pinnoittaminen, puhdistuksen helpottamiseksi ja reikiintymisen ehkäisemiseksi.

Hampaiden puhdistus, hammaskiven ja värjäytymien poisto

56-120€, kelakorvauksella 51-102€

Ientaskujen mittaus, hammaskiven ja biofilmin(plakin) puhdistus ultraäänilaitteella tai käsi-instrumenteillä sekä puhdistus pastalla tai soodalla.

Suuhygienistin tekemässä täydellisessä hampaiden puhdistuksessa olisi hyvä käydä 1-2 kertaa vuodessa.

 

Fluorikäsittelyt ja vihlovien hampaiden hoidot

35-55€ - kelakorvauksella 20-45€

Auttaa suojaamaan hampaita reikiintymiseltä ja vihlovien hammaskaulojen oireilulta. Hampaiden pinnat käsitellään fluorilakalla tai – liuoksella tai vihlovien hampaiden hoitoon tarkoitetulla aineella.

Ensiapuluonteiset toimenpiteet

15-35€
Terävän lohkeaman hionta, väliaikainen paikkaus.

Lasten ja nuorten hampaiden tarkastus ja puhdistus

45€
Sisältää hampaiden terveystarkastuksen, pastapuhdistuksen, fluorauksen ja kotihoidon ohjauksen.

Hammassuojat

220€
Urheilijalle yksilöllisesti valmistetut hammassuojat vähentävät hampaisiin, pään alueen luihin ja pehmytkudoksiin kohdistuvaa rasitusta. Yksilöllisesti muotoiltu suoja pysyy paikallaan tukevasti ja sen kanssa on helpompi hengittää ja puhua.

Lahjakortit

 

Valkaisuhoidot

Hampaidenvalkaisulla kaunis hymy

Näkyykö eletty elämä hampaidesi pinnalla? Puhdas ja kirkas hymy on mahdollista palauttaa.

Hampaiden värjäytymät syntyvät monista eri syistä mm. ruokailutottumuksista, elintavoista ja kotihoitotottumuksista. Myös ikääntyminen ja jotkut lääkeaineet vaikuttavat hampaiden sävyyn.

Ensimmäinen askel kohti hampaiden valkaisua on perusteellinen hampaiden peruspuhdistus, tulehduksien hoito ja hammaskiven poisto sekä pinnallisten värjäytymien puhdistus. Myös mahdolliset paikkojen saumavuodot ja kariekset on hoidettava ennen valkaisua.

Hampaiden valkaisu ammattihenkilön tekemänä vastaanotolla on täysin turvallinen toimenpide, joka ei vahingoita hampaan omaa rakennetta. Valkaisun jälkeen hampaissa saattaa esiintyä vihlomista, mutta vihlominen helpottuu yleensä muutamassa päivässä. Valkaisua ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Valkaisua harkitessa tulee huomioida, että valkaisuaine tehoaa vain omaan hampaaseen, muovipaikat, keraamiset - ja laminoidut hampaat eivät vaalene ja siten lopputulos voi olla kirjava. Hampaiden vaalenemista tapahtuu yleensä aina, mutta valkaisutulos on jokaisessa valkaisussa yksilöllinen, joten tarkkaa arviota lopputuloksesta ei voida antaa.

Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat elintavat ja suunhoitotottumukset. Tunnollinen hampaiden puhdistus sekä kohtuullinen värjäävien aineiden käyttö pidentää valkaisun pysyvyyttä. Myös säännöllisesti vastaanotolla tehtävällä tehopuhdistuksella tai kevytvalkaisulla edesautetaan valkaisuntuloksen kestävyyttä.

Pikakirkastus

80€
Nopea ja helppo hampaiden kirkastus- ensin hampaat puhdistetaan soodalla ja sen jälkeen käsitellään miedolla karbamidipohjasella valkaisuaineella- voidaan tehdä myös hampaiden puhdistuskäynnillä, jos ei ole ientulehdusta.

Koti-ja vastaanottovalkaisun yhdistäminen

440€
kun hampaat ovat tummat tai vaikeasti vaalenevat, valkaisu aloitetaan vastaanotolla ja jatketaan kotivalkaisulla, kunnes saavutetaan haluttu lopputulos. Yhdistelmävalkaisuilla saadaan erinomaisia valkaisutuloksia.

 

Valkaisutuotteet kotikäyttöön

vastaanotolta löytyy myös Opalescence valkaisulusikat sekä kiillettä hoitavat valkaisutahnat.

Kotivalkaisuaineita myydään vain hoidettuun ja terveeseen suuhun!

Vastaanottovalkaisu

170-320€
valkaisugeelillä tehtävä valkaisu, hampaat käsitellään vetyperoksidipohjaisella aineella 1-3kertaa tarpeen mukaan.

Kotivalkaisu

300€
Valkaisu tapahtuu kotona omien hampaiden mukaan tehdyillä muoteilla ja karbamidipohjaisella valkaisuaineella.